Anmeldelser

“Mit møde med trioen Lurifax var en opløftende og inspirerende oplevelse. De til tider finurlige, til tider poetiske tekster er fint understøttet af Anders Aare’s varierede melodier. Eva Brow synger indlevende og til tider dramatisk og det giver dynamik og anledning til at spidse ørerne. Her er noget på færde og det er interessant og alt andet end kedeligt.

Trioens gode sammenspil vidner om fortælleglæde og musikalitet. Jeg glæder mig til at møde gruppen igen og det bliver helt sikkert en spændende og bevægende oplevelse.”       

Else Marie Klærke på Dome of Visons, Århus

”Torsdag aften den 10.01.19 til Nytårskoncerten på Medborgerhuset i Them fik jeg en af de dér sjældne musikoplevelser, man sent glemmer.

Trioen Lurifax var på scenen i et kvarters tid. Dette band, som jeg ikke har hørt tidligere, spillede og sang egne numre med en sådan nerve, renhed og musikalsk overlegenhed, at tiden momentvis stod helt stille i lokalet. Vokale 1,2 og 3-stemmige pragtpræstationer ovenpå en stærkt overbevisende bund af piano og guitar. Diskret, elegant og med tekster, der vil noget. Dette band bør mange opleve. Kan stærkt anbefales.”

Steen Christensen, Vinding, Bryrup